Brukerbehov

Vi hjelper deg med å avdekke brukerbehov. 10 års erfaring er din garanti for at vi lykkes.

Har du brukt hundretusenvis av kroner på å lage et fancy, flott nettsted som ingen bruker? Problemet er at bedrifter ofte er litt for glad i å prate om seg selv, og tar ikke de faktiske brukerne på alvor. Resultatet er frustrerte besøkende som enten ringer deg eller går til konkurrenten.

Slik jobber vi med brukerbehov

Et godt nettstedet kommuniserer bedriftens verdier, løsninger og produkter samtidig som brukerne blir hørt og ivaretatt. Det handler om å finne balansen mellom forretningsbehov og brukerbehov. Vi designer en løsning som både er nyttig og brukervennlig, og i noen tilfeller kanskje også morsom og engasjerende.

Bli kjent med brukerne

Brukerne kommer ofte til nettstedet ditt av helt andre grunner enn du tror. Vi har lang erfaring med å finne ut hva brukerne faktisk ønsker seg, og vi avdekker konkrete brukerbehov blant annet gjennom:

  • Intervjuer
  • Fokusgrupper
  • Undersøkelser
  • Workshoper
  • Customer Carewords-metodikken
  • Brukerprofiler og personas
  • Brukertester og analyser

Brukersentrert utvikling

I alle prosjekter setter vi sluttbrukeren i fokus. Du får løsninger som reelle brukere enkelt skal forstå uten å måtte klø seg i skjegget. Vi er nådeløse i vår tilnærming og leverer brukervennlighet fra begynnelse til slutt.

Sammen med deg finner vi ut av målgrupper og hvem dine kjernebrukere er, og hvordan du best kan lage et nettsted eller et intranett som de elsker.

Nå elsker brukerne deg

Målet er å gjøre nettstedet ditt så interessant som mulig for brukerne: Å lage et nettsted som innfrir behovene og gjør at brukerne får gjort det de skal på en enkel måte. Avdekker og imøtekommer du brukerbehov vil du unngå at brukerne gir opp, blir frustrert eller går til konkurrenten.

Kurs i brukerbehov

Vi skreddersyr kurs i user research, analyse og brukerbehov. Ta kontakt med Sesilie for mer informasjon.

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende prat, eller fyll ut vårt kontaktskjema så ringer vi deg!

Skriv ut produktark