Masterclass med Josh Clark

Lær å lage mobilapper som begeistrer – og fungerer. Josh Clark tar for seg prinsippene du må kunne for å lykkes med design for mobil og touch. Du vil lære å «tenke mobil» gjennom en hel utviklingsprosess – fra konsept til ferdig produkt.

Underveis blir det praktiske oppgaver der noe av fokuset blir å se på sammenhengen mellom mobilappens brukergrensesnitt og menneskets psykologiske og ergonomiske behov.

Denne masterclassen er ikke (bare) for mobilnerder. Er du involvert i en mobildesign-prosess kan du trygt melde deg på. Josh Clark er en anerkjent figur på området og vi lover deg en masterclass med stort utbytte, enten du er designer, prosjektleder, eller oppdragsgiver. Han holdt lignende workshop på Webdagene 2012 og scoret hele 5,5 (skala fra 1-6) på evalueringen.

Dette lærer du

 • Hva brukerne forventer av en mobilapp
 • De ergonomiske kravene ved design for touch
 • Strategier for hvordan du kommer fram til appens visuelle identitet
 • Spesielle krav som gjelder når du designer for iPad
 • Teknikker for å lage gode ikoner for apper
 • Om Josh Clark

  Josh er designer spesialisert innenfor mobil designstrategi og user experience. Han har skrevet bøkene “Tapworthy: Designing Great iPhone Apps” og “Best iPhone Apps“.

  Josh sitt firma Global Moxie tilbyr konsulenttjenester og workshops for å hjelpe medieselskaper, designbyråer og kreative byråer å lage touchvennlige mobilapplikasjoner og effektive websider. De har kunder som eBay og Nokia.

  Han snakker jevnlig på internasjonale konferanser og underviser designere, ledere og utviklere om mobilstrategi og design for telefoner og brett. Som en liten forsmak kan du se foredraget hans fra Webdagene 2012.

  Påmelding er avsluttet.